سوله سازی رایکا سوله با بیش از بیست و پنج سال سابقه
image(14)

سوله چیست؟

سوله یا انبار، محیطی می باشد که برای نگهداری انواع کالا ها و مواد های مختلف از جمله محصولات کشاورزی، صنعتی و تجاری استفاده می‌ شود. سوله‌ هایی که برای نگهداری محصولات ساخته می شوند معمولاً از جنس فلزی، بتنی یا چوبی ساخته شده‌ اند.
همچنین یکی دیگر از انواع سوله هایی که تولید شده اند، سوله‌ های پلاستیکی می باشد که برای نگهداری مواد غذایی و داروئی استفاده می‌ شود.
تمامی سوله ها مقاوم و محکم هستند و انتخاب بسیار خوبی برای انبار کردن می باشد به دلیل این که سوله‌ ها به دلیل امنیت، حفاظت از کالا و همچنین به منظور بهره‌ وری بالاتر در فضای صنعت و تجارت از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشد.

سوله چیست؟
از سوله ها می توان در هر آب و هوایی استفاده کرد به دلیل این که سوله ها را می‌ توان نسبت به نوع آب و هوای منطقه تولید کرد به عنوان مثال سوله پلاستیکی برای مناطق گرم مانند استان های جنوبی مناسب نمی باشد اما سوله های فلزی در این مناطق بهترین گزینه می باشد.
ساخت سوله ها توسط متخصصین و با استفاده از ابزار های فوق حرفه ای انجام می شود تا از استحکام و مقاومت سازه کم نشود. مهارت و تخصص متخصص در ساخت سوله از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است به همین دلیل برای ساخت سوله ها از افراد متخصص کمک بگیرید تا مشکلی در آینده برای سازه پیش نیاید. یکی از نکاتی که هنگام ساخت سوله ها مهم است نوع سقف آن می باشد به همین دلیل برای سقف سوله از ورقه های با کیفیت و مقاوم استفاده کنید تا از به وجود آمدن نم و رطوبت جلوگیری کند.

انواع سوله بر اساس کارآیی

سوله ها انواع مختلفی دارند و هر کدام از آن ها بر اساس کارآیی و کاربردی که دارند به انواع مختلفی تقسیم می‌ شوند به همین دلیل انواع سوله ها را بر اساس کارآیی در موارد زیر ذکر می کنیم.

۱- سوله های صنعتی

سوله های صنعتی یکی از سوله هایی می باشد که در صنایع مختلف مانند تولید، انبار داری، حمل و نقل و… طراحی و ساخته شده اند و این گونه سوله ها فضای بسیار بزرگی دارند و می توان به راحتی ابعاد و شکل آن ها را تغییر داد.

۲- سوله های کشاورزی

سوله های کشاورزی یکی از سوله هایی می باشد که معمولا در روستا ها یا خارج از شهر برای استفاده کشاورزی، نگهداری دام ها مامند گاو و گوسفند و… طراحی شده است. برای ساخت سوله های کشاورزی می توان به راحتی محیط را به ابعاد مورد نظر خود تغییر داد و سوله مورد نظر را تاسیس نمود.

انواع سوله بر اساس کارآیی

۳- سوله های تجاری

سوله های تجاری یکی از سوله هایی می باشد که معمولا برای فروشگاه ها، پاساژ ها، پارکینگ ها، کارخانه ها و..‌ طراحی و ساخته شده اند و معمولا این گونه از سوله های ابعاد بسیار بزرگی دارند تا بتوان به راحتی از آن ها استفاده نمود.

۴- سوله های ورزشی

سوله های ورزشی یکی از سوله هایی می باشد که برای تاسیس استخر ها، ورزشگاه ها، سالن های ورزشی، باشگاه و.‌‌..‌ انتخاب می شود.

۵- سوله های مسکونی

یکی از سوله هایی که کاربرد های بسیار زیادی دارند سوله های مسکونی می باشد و برای تاسیس محیط مسکونی، کمپینگ، کلوپ‌ های شبانه روزی و … طراحی شده‌ اند و این گونه سوله ها دارای قابلیت پوشش دادن فضای کاملا بزرگی هستند و به راحتی قابل تغییر در ابعاد می باشند.

سوله های کارخانه

سوله های کارخانه یکی از کارآمدترین سازه ها برای گسترش فعالیت های کارخانه هستند. این سوله ها ساختارهای مستحکم و کاملی هستند که می توانند در اندازه ها و اشکال مختلف ساخته شوند. مونتاژ و جداسازی آن ها هم به سادگی انجام می شود.

انواع سوله بر اساس شکل

سوله ها نسبت به شکل به اشکال گوناگونی ساخته می شوند و شکل سوله نسبت به کارآیی و محیط مورد نظر متفاوت است اما انواع سوله ها را بر اساس شکل می توانیم در موارد زیر خلاصه کنیم.

۱- سوله های مستطیلی

یکی از پر طرفدار ترین سوله ها، سوله های مستطیلی شکل می بادش که برای ساخت سوله برای محیط صنعتی یا کشاورزی بهترین گزینه می باشد. متراژ این گونه سوله را می توان نسبت به متراژ و ابعاد زمین تعیین کرد.

۲- سوله گرد

سوله های گرد یوی از انواع سوله ها می باشد که به شکل گرد هستند و برای استفاده از فضا های پوشش دادن از تجهیزات و محصولات مناسب ساخته می شوند.

۳- سوله مثلثی

این نوع از سوله های مثلثی دارای شکل مثلثی هستند و برای استفاده در فضاهای کوچک بهترین انتخاب می باشد به همین دلیل اگر متراژ زمین شما کوچک است می توانید از سوله های مثلثی استفاده کنید.

انواع سوله بر اساس شکل

۴- سوله پلان

سوله های پلان دارای شکل صاف و پلان هستند و برای استفاده در فضا های صنعتی، تجاری و رفاهی انتخاب بسیار مناسبی می باشد به همین دلیل می توانید برای چنین مکان هایی از سوله های پلان استفاده کنید.

۵- سوله خمیدار

سوله های خمیدار سوله هایی هستند که دارای شکل خمیدار یا آرشده هستند و برای استفاده در فضا های باز، توریستی، رفاهی و تجارت الکترونیک بهترین گزینه می باشد.

۶- سوله پلانتار

سوله پلانتار یکی از انواع سوله ها می باشد که به شکل پلانتار Planatar یا خمیدگی در قسمت بالایی آن‌ می باشد و برای استفاده در فضا های خمیده گزینه مناسبی می باشد.

اجزای ستون سوله

ستون سوله یا ستون بندی سوله، به مجموعه ای از ستون های بلند و قوی که در داخل یک سوله قرار می گیرد، گفته می شود که برای حمایت از سقف و دیوار های سوله قرار داده  می شود.
ستون هایی که برای سوله قرار داده می شوند معمولاً از فلز، بتن یا چوب تشکیل شده و در نقاط استراتژیک سوله قرار داده می شوند تا وزن بار را به طور مساوی تقسیم کرده و پایداری سوله را حفظ کنند. حفظ پایداری سوله بسیار مهم است به همین دلیل مهندسین برای ساخت سوله از چندین ستون استفاده می کنند تا مقاومت سوله را به مدت طولانی حفظ کند‌. ستون سوله اجزای خاصی دارد به همین دلیل اجزای ستون را به صورت کامل ذکر می کنیم

۱- بستر

 قسمتی از ستون که بر روی پایه قرار می گیرد به آن بستر گفته می شود.

۲- پایه

 پایه قسمتی از ستون است که به بستر متصل می‌ شود و وظیفه اصلی آن حمل وزن ستون می باشد.

۳- تیر

تیر قسمتی از ستون می باشد که به صورت افقی در بالای پایه قرار می گیرد و وظیفه اصلی ان به تقویت پایه در برابر فشار می باشد.

۴-شافت

شافت به قسمت عمده‌ ای از ستون که در بالای پایه و تیر قرار دارد گفته نیدشود و وظیفه حمل بار را بر عهده دارد.

اجزای ستون سوله

۵- گردان

گردان به قسمت نازک و طولانی‌ ای که از ستون که در بالای شافت قرار می گیرد گفته می شود و به منظور جلوگیری از خم شدن سطح شافت استفاده می‌ شود.

۶- کلاف

 قسمت نازک و طولانی‌ ای از ستون که در بالای گردان قرار دارد و به منظور جلوگیری از خم شدن گردان استفاده می‌شود، کلاف گفته می شود‌

۷- سر ستون

قسمتی از ستون که در بالای کلاف قرار دارد و به منظور اتصال ستون به بالای ساختمان استفاده می‌ شود، سر ستون گفته می شود.
وجود تمامی اجرای ستون سوله بسیار مهم است و نبود آن ها در آینده مشکلاتی را به همراه می اورد.

کاربرد سوله

سوله ها پر کاربرد ترین سازه هایی می باشد که به دلایل مختلفی ساخته می شوند و سوله ها نه تنها در کشور ایران بلکه در سراسر جهان از انواع سوله ها استفاده می شود‌.
کاربرد های سوله ها مختلف است به همین دلیل برخی از کاربرد های سوله شامل نگهداری از حیوانات، ساخت سوله های ورزشی، پناهگاه، نگهداری مواد کشاورزی و… اشاره کرد همچنین سوله‌ ها به عنوان ساختمان‌ های بزرگ و باز، برای ذخیره و نگهداری کالا و مواد اولیه در صنایع مختلف استفاده می‌ شوند. همچنین، سوله‌ ها به عنوان انبار و پارکینگ در فضا های باز نیز مورد استفاده قرار می‌ گیرند،  سوله‌ ها به عنوان فضای کار و تولید در صنایع ساختمانی، خودروسازی، الکترونیک، فلزات و … استفاده های بسیاری می شود. پر کابرد ترین دلایل استفاده از سوله ها شامل موارد زیر می باشد.

۱- انبار کالا ها

 سوله ها به دلیل فضای بزرگ و بازی که دارند، برای انبار کالا و مواد اولیه در صنایع مختلف بهترین گزینه می باشد.

۲- کارخانه

  سوله ها به عنوان فضای تولید در صنایع مختلف، شامل خودروسازی، الکترونیک، پلاستیک و غیره استفاده های بسیاری می شوند.

کاربرد سوله

۳- نمایشگاه

 از سوله ها به عنوان فضای نمایشگاه و نمایشگاه های تجاری استفاده های بسیاری می شود.

۴- ورزش

از سوله ها به عنوان فضای ورزشی برای تمرینات چند رشته‌ ای، شامل فوتبال، بسکتبال، تنیس و… استفاده می‌ شود‌ به دلیل این که فضای کافی و بزرگی را برای انجام ورزش به وجود می آورد.

۵- کارگاه

 سوله ها به عنوان فضای کارگاهی برای صنایع ساختمانی، چوب، فلز و… مانند تولیدی مبل و… استفاده می‌ شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

رایکا سوله مرکز تخصصی ساخت انواع سوله
رایکا سوله مرکز تخصصی ساخت انواع سوله